Terugblik eerste editie Out of the Box

Het team van Trendline was maandag 13 maart aanwezig bij Out of the Box. Spanning vooraf, want was deze nieuwe beurs een toevoeging op het huidige beurslandschap? Een vraag van menig branchegenoot. Blik met ons mee terug.

Dat Out of the Box uniek, verfrissend en helemaal van deze tijd is, heeft de organisatie bewezen. De locatie was perfect. De industriële en rauwe omgeving van De Rijtuigenloods in Amersfoort gaf de beurs een prachtig podium. De lichtinval die subtiel tussen de stands door viel maakte het gezellige plaatje compleet.

Meer concept en fashion

Op de vraag of deze nieuwe beurs een toevoeging op het huidige beurslandschap is, zijn wij louter positief. Het zou echter interessanter kunnen worden als het aanbod voor conceptstores en fashion toeneemt. Hier en daar waren er al prachtige stands van hippe bijouterie merken, tassen en mode, maar deze stonden in de schaduw van het grote juweliersaanbod. Wat ons betreft een meepakker voor de volgende editie, want deze toevoeging maakt Out of the Box ‘outstanding’. Voor nu is het al zeker een juweel van beurs.

 

 

Wij zijn erg benieuwd naar september, dan vindt de tweede editie in Utrecht plaats. Geniet in de tussentijd van de sfeerimpressie van afgelopen maandag. Bekijk hieronder de fotogalerij.

Gepubliceerd op: 22-03-2017

Reacties

Comments