Terugblik op een geslaagde TrendZ voorjaarsbeurs 2018

Met meer dan 250 exposanten was de evenementenhal in Gorinchem van 14 tot en met 16 januari het centrum van de inkoop op het gebied van lifestyle, stationery office en convenience producten. Veel homeaccessoires, fashion, planten en lifestyle artikelen van onder andere Yoshiko, Decostar, House Vitamin, The Reading Company, Home Society en vele anderen beleefden een zeer succesvolle beurs.

Tevreden organisators

Ook de organisatie was zeer te spreken over deze editie. Organisators Marc Chardonnens en Anita Vogelzang spraken enthousiast over de TrendZ voorjaarsbeurs van 2018. Er zit een stijgende lijn in het bezoekersaantal. Iedere keer wordt het weer drukker dan voorgaande edities. Dat betekent voor de organisatie dat zijn hier op moeten inspelen. Extra parkeerplaatsen en pendelbussen behoren tot de mogelijkheid voor de toekomst.

Collecties

Met een regenbui en flinke storm buiten de deuren, voelen de getoonde voorjaarscollecties extra fijn voor de bezoekers. De voorjaarsstemming zit er heerlijk in. De paasaccessoires van onder andere Decostar en Home Society zoals haasjes, eieren, grote en kleine kippen, zorgen ervoor dat de paastafel prachtig gedecoreerd is.

De stand van House Vitamin was verpakt in de geheel vernieuwde huisstijl. Een Scandinavische, industriële en urban look and feel maakt het merk alleen nog maar sterker. Uiteraard helpt de vriendelijke service van de standhoudsters en prachtige items ook mee. De getoonde producten van House Vitamin staan in een perfecte opstelling. Door alles met elkaar te laten matchen, kan een consument diezelfde opstelling direct visualiseren in zijn eigen huis. Inspireren, dat is wat House Vitamin wil doen.

Yoshiko draagt graag een steentje bij aan het creëren van een mooiere wereld. Dat zie je ook terug in de getoonde producten. Aardetinten, natuurlijke producten en veel groen voeren de boventoon bij de interieuritems van dit mooie label.

Dat home items en leesbrillen een goede match zijn, bewees The Reading Company maar al te goed. De prachtig uitgestalde leesbrillen zouden zomaar een prachtige decoratie kunnen zijn voor de salontafel. “Bovendien zijn onze brillen ook nog eens onmisbare leeshulpjes” aldus de standhoudsters. Er kwamen veel lovende reacties op de leesbrillen. U bent gewaarschuwd, uw winkel kan straks niet meer om de leesbrillen heen.

Uiteraard was ook Zusss weer aanwezig bij de TrendZ. Ook voor Zusss was het een goede beurs, met veel bezoekers. Naast leuke homeproducten, werden ook de kleding en tassen getoond, waarop de bezoekers positief reageerden.

Voor bloempotten en vazen moest je absoluut een bezoekje brengen aan Brynxz. In een prachtige opstelling met onder andere een bakfiets in de stand, inspireerde het alle bezoekers.

Participation awards

Deze editie reikte de organisatie de Participation Awards uit. Dit is een prijs om de standhouders te stimuleren om creatieve en uitnodigende stands voor de bezoekers te maken.

De prijs voor de stand groter dan 40 m2 ging naar Wim de Roo van Dijk Natural Collections.

De winnaar van de Participation Award voor een stand die kleiner is dan 40 m2, was Wahing Lee van Beautanic Lifestyle.

Namens Trendline feliciteren we beide winnaars van harte!

Bekijk onderstaande galerij voor de sfeerimpressie van Trendz Voorjaarsbeurs 2018.

Meer informatie

www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Gepubliceerd op: 16-01-2018

Reacties

Comments