Textieldeuren brengen warmte en sfeer dit seizoen!

De warme dagen maken weer plaats voor een nieuw en fris seizoen. Dat betekent dat de meeste mensen vaker in huis zijn en meer warmte en sfeer zoeken. Dé manier om instant knusheid te krijgen, is door gebruik te maken van warme materialen. StoreMax lanceert daarom een geheel nieuw product in de markt waarmee iedereen een mooie schuifdeurkast op maat kan maken met textiel. Een functioneel én decoratief product om een huis gezellig te maken.

De textieldeuren zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren die een warme sfeer benadrukken. De kleuren zijn eigentijds grijs, warm wit en levendig bruin.

Textiel om te aaien

Het textiel is vervaardigd van 100% polyester, waardoor het niet verkleurt, stevig in het frame klemt en eventueel vuil makkelijk te verwijderen is. De achterzijde van het textiel is voorzien van een verduisterende backing. Hierdoor is het materiaal extra stevig en behoudt het zijn vorm in het frame. Het grove weefsel aan de voorzijde geeft het textiel een natuurlijk en warm karakter. De klant kan het eenvoudig zelf op maat maken.

Meer informatie

www.storemax.nl

Gepubliceerd op: 08-01-2018

Reacties

Comments