Met theedoeken van Rozablue wordt afwassen een feestje!

Rozablue maakt fairtrade producten die met veel liefde met de hand zijn geblokprint in India. Deze printtechniek is daar een eeuwenoude traditie. Deze maand komen weer nieuwe kleurrijke theedoeken binnen. Theedoeken waar je vrolijk van wordt…die kleur geven aan je keuken!

Blokprinten is de mooiste vorm van creativiteit

Tijdens een verre reis werden de mensen van Rozablue op slag verliefd op handbedrukte blokprintstoffen. De schoonheid ervan zit in de details en imperfectie. Op de website van Rozabluehome.com kun je een filmpje zien van het ‘blokprinten’. Dan zie je echt goed wat voor mooie ambacht het is. En ook al is het handwerk, de kleur en kwaliteit blijft goed!

Theedoeken met unieke prints

De dessins en vrolijke kleuren van de theedoeken zijn geïnspireerd op wat je tegenkomt op straat, tempels en flora in India. Een uniek kado om te geven (niet voor niets Rozablue’s bestseller tot nu toe.. naast de tafellakens)!

En niet onbelangrijk… de katoenen stof droogte heerlijk af!

Goede zorg voor de vakmensen in Delhi

Alles wordt op een fairtrade wijze gemaakt. De makers ontvangen een eerlijke beloning, kinderarbeid is uit den boze en met de verkoop van de Rozablue-producten blijft deze oude ambacht bestaan.

Meer informatie

https://www.rozabluehome.com/

 

Gepubliceerd op: 24-06-2019

Reacties

Comments