Tijdloos Banded Amsterdam; Verovert de wereld

Op 1 september ging Robert Meijer een samenwerking aan met ‘Banded Berlin’. Banded Berlin werd in 2015 opgericht door de Amerikaanse industrieel designer Ashley Hibbs en de Berlijnse Heike Gebel. Na een lange zoektocht om de vintage stalen horlogebanden op de juiste manier te produceren en te voorzien van een goede coating en kwaliteit, lukte dit in 2017. Vanaf november 2018 startte Robert met Banded Amsterdam.

Banded Amsterdam is een kwaliteitsproduct met onbeperkte creatieve mogelijkheden. Iedere Banded armband vertelt een eigen verhaal waarin de drager, het individu, de hoofdrol speelt. Deze verhalen gaan altijd over verbeelding, hoop, verbondenheid en vriendschappen. Zo vormen zij de basis voor een band tussen mensen, steden, culturen en verschillende sociale klassen. Schoonheid en kwaliteit moeten bereikbaar zijn voor iedereen. Wat is er nu mooier dan dat te bereiken door de iconisch stainless steel horlogeband te transformeren in een draagbaar stukje kunst?

Banded Amsterdam is tijdloos en modern. De unisexcollectie bestaat uit bijna 200 kleurrijke designs en wordt milieuvriendelijk geproduceerd. De banden worden in 3 maten geleverd. Banded Amsterdam werkt samen met lokale kunstenaars en influencers. In november startte Banded Amsterdam in de Benelux met een winkel in Amsterdam; het begin van een wereldwijd fenomeen.

Meer informatie

Bezoek Banded Amsterdam op Spotlight, standnummer C056

www.gforce.online

Gepubliceerd op: 10-01-2019

Reacties

Comments