Trade Mart nieuws: Brands to watch!

Save the date, want van 8 t/m 10 september is Utrecht weer the place to be. De Retailbeurs is in aantocht en dus is het tijd voor nieuwtjes en voorproefjes! Kijk jij ook uit naar de laatste trends op jouw vakgebied? Ga jij je klanten inspireren, informeren en verleiden? Op De Retailbeurs is het allemaal mogelijk. Drie verdiepingen, driehonderd leveranciers en tweeduizend merken samen op één plek. Met in het bijzonder voor Trendline natuurlijk verdiepingen twee en drie: Fashion & Lifestyle en Kitchen & Dining. Daar gaan we de volgende merken zeker een bezoekje brengen!

Bowls and Dishes weer terug bij Trade Mart

De nieuwste serveerplanken van Bowls and Dishes zijn van robuust donker hout gemaakt en afgewerkt met stoere zwarte metalen grepen. Het Sheesham hout, ook wel Indian Rosewood genoemd, heeft een warme kleur en een mooie opvallende tekening met afwisseling tussen donkere tonen van het kernhout en lichtere tonen van het spinthout. Elke plank is uniek, doordat elk stuk hout zijn eigen tekening en kleurverloop heeft. De zwarte metalen handvatten zijn niet alleen handig in gebruik, maar geven de planken ook een stoer uiterlijk. Pure Rose Wood is zeer duurzaam. Het hout gaat lang mee, door de dichtheid van het hout. Ook wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant.  De Pure Rose Wood serie bestaat uit stevige ronde, vierkante en rechthoekige planken met handvatten aan beide kanten. Daarnaast zijn er ook langwerpige planken met een metalen handvat aan de bovenkant verkrijgbaar.

Biba, mooie sieraden in nieuwe modekleuren

Biba zal haar nieuwe herfst/winter collectie vol trots presenteren tijdens de aankomende Retailbeurs. De nieuwste modekleuren armbandjes, kettingen van prachtige materialen en nieuwe modellen oorbellen, het zal allemaal tijdens de beurs te bewonderen zijn. Kom dit alles  bekijken en laat je inspireren door de mooie kleuren. De artikelen zijn direct cash & carry mee te nemen!

Het najaar van 2019 staat in het teken van vernieuwing voor Style de Vie

Als eerste ‘’Sneak Preview’’ presenteren wij je de Botermessen Dark Wood en de Forged VG10 Santokumes van 18cm. De Botermessen Dark Wood zijn ideaal om te gebruiken voor diverse smeersels en boter. Door het prachtig donker gekleurde handvat, geef je een luxere uitstraling aan je borrelavond. Deze botermessen worden geleverd per 4 stuks en in een houten tray. Ze zijn vervaardigd van RVS en kunststof, hierdoor zijn ze vaatwasserbestendig.

Meer informatie

COME & SEE IT ALL tijdens de Retailbeurs van 8-10 september!

https://trademart.nl/

Gepubliceerd op: 25-07-2019

Reacties

Comments