Trade Mart part 2: Brands to watch!

Save the date, want van 8 t/m 10 september is Utrecht weer the place to be. De Retailbeurs is in aantocht en dus is het tijd voor nieuwtjes en voorproefjes! Kijk jij ook uit naar de laatste trends op jouw vakgebied? Ga jij je klanten inspireren, informeren en verleiden? Op De Retailbeurs is het allemaal mogelijk. Drie verdiepingen, driehonderd leveranciers en tweeduizend merken samen op één plek. Met in het bijzonder voor Trendline natuurlijk verdiepingen twee en drie: Fashion & Lifestyle en Kitchen & Dining. Daar gaan we de volgende merken zeker een bezoekje brengen!

Nieuwe Blender AEG

Met één druk op de knop brengt “de nieuwe Gourmet 7 Blender van AEG” de lekkerste gerechten binnen handbereik. De PowerTilt®-technologie zorgt ervoor dat de kleur, versheid en voedingsstoffen van de ingrediënten behouden blijven. Door een lichte gekantelde blendstand onder een hoek van 10 graden, een optimale snelheid en een lagere temperatuur, blijven de voedingsstoffen, de versheid en de kleur van de ingrediënten behouden. De lagere temperatuur beschermt de ingrediënten en dat zorgt voor een verser resultaat. De nieuwe Smart Pulse-functie kan op iedere snelheid worden ingeschakeld, zodat altijd precies de gewenste textuur wordt gecreëerd

Charmin’s

Elke outfit vraagt om andere ringen! Ben je opzoek naar een eyecatcher? Ga je voor een opvallende ring of juist voor een minimalistisch ring? De Charmin’s ringen zijn op vele manieren te combineren tot een on-trend combinatie. Charmin’s heeft weer nieuwe pinkringen in de collectie om toe te voegen aan jouw ringencombinaties. Deze nieuwe “Pinkies” komen in 12 soorten en zijn maat 15mm.

Nieuw op de Retailbeurs Be Yoona

MooiVilt en GooisFair besloten samen een nieuw label te starten met mooie, eigentijdse én eigenwijze producten uit Nepal. Uiteraard van vilt, omdat dat materiaal onze harten definitief heeft gestolen. Niet alleen vanwege de duurzaamheid, maar omdat werken met vilt ook een bepaalde vakmanschap vereist. De (veelal) vrouwen in Nepal beheersen de techniek  van het vervilten als geen ander. Be Yoona heeft producten voor kids, katten en casa. Van sleutelhangers tot babyslofjes.

Bij bestellingen boven de 250 euro krijg je een leuk extraatje mee.

COME & SEE IT tijdens de Retailbeurs van 8-10 september.

www.trademart.nl

Gepubliceerd op: 16-08-2019

Reacties

Comments