Trendline in goed gezelschap tussen eerste aangekondigde sprekers voor TrendZ Najaar 2019

Beursorganisator Easyfairs introduceerde op TrendZ Voorjaar het Kenniscentrum. Bezoekers konden hier presentaties en workshops bijwonen, aangeboden door branche experts. Dit succes krijgt op TrendZ Najaar 2019 een vervolg met een TrendZ Café op de benedenverdieping en een TrendZ Experience op de bovenverdieping. De eerste sprekers hiervoor maakt de organisatie nu bekend en daar zitten niet de minste namen tussen. Trendline mag trots aangeven dat ze ook dit jaar weer deel maakt van de sprekersselectie!

TrendZ Experience

Op de vernieuwde bovenverdieping komt TrendZ Experience. Hier zijn interactieve sessies en workshops bij te wonen, zoals een bloemenproeverij door Anna Koster van Floral Touch en de Irresistable woontrends sessie van Aafje Nijman van InRetail en Bureau Nijman + van Haaster. Daarnaast is op de bovenverdieping het Bloem & Blad Ondernemersplein, speciaal voor bloemisten, bloemstylisten en tuincentra met elke beursdag een ondernemersborrel van 13.00 tot 15.00 uur.

TrendZ Café

Op de benedenverdieping is het TrendZ Café te vinden waar zowel bezoekers als exposanten onder het genot van een kopje verse bonenkoffie plaats kunnen nemen en zich laten inspireren door presentaties van onder andere Mark Zwartkruis, schrijver en social media expert bij Trendline Magazine. Hij voorziet retailers van direct toepasbare tips en tricks op het gebied van social media. Ook staat Gaby van Gestel (o.a. bekend als keynote speaker en trendresearcher) hier op het programma met haar visuele reis langs de retailtrends van de toekomst.

Angela van Dongen – Formule Manager Hubo & Decorette

De derde spreker die het podium betreedt in het TrendZ Café is Angela van Dongen, Formule Manager Hubo & Decorette bij Euretco B.V. Op 28 maart 2019 werd bij Hubo Zutphen de eerste Hubo HOMED geopend, het nieuwe shop-in-shop concept binnen de woningtextiel branche voor doe-het-zelf ondernemers. Met dit concept kunnen Hubo ondernemers hun klanten, naast totaaloplossingen voor iedere klus, nu ook totaaloplossingen voor ieder interieur aanbieden. Is de bouwmarkt hiermee de nieuwe interieurwinkel? Waarom ontwikkelt de markt zich deze kant op? Angela van Dongen spreekt haar visie uit met betrekking tot dit verschijnsel en neemt de retailer mee in de ontwikkelingen en drijvers binnen de doe-het-zelf branche. Daarbij gebruikt ze Hubo HOMED als casestudy. Deze interessante en prikkelende sessie is op maandag 26 augustus 2019 van 14.45 tot 15.30 uur bij te wonen.

Deelname aan programma gratis

Alle presentaties en workshops in TrendZ Experience en TrendZ Café zijn gratis bij te wonen. “Dit zijn de eerste namen, maar er zit nog meer aan te komen. Belangstellenden hoeven zich niet vooraf aan te melden of in te schrijven voor een sessie. We adviseren iedereen wel om op tijd aan te schuiven, want vol is vol. We hopen binnenkort de volgende reeks namen bekend te maken”, zegt Fernande Brand, Marketing Coördinator van TrendZ.

Meer informatie

De aankomende editie van TrendZ Najaar is te bezoeken op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem, eenvoudig te bereiken via de A15 en A27.

www.trendz-najaar.nl

Gepubliceerd op: 16-05-2019

Reacties

Comments