Trendline op onderzoek: My Bendel moet je beleven!

In slechts twee jaar tijd hebben onderneemsters Aruna Kandhai en Yvette Noorlander met hun merk My Bendel een bestand opgebouwd van ruim 100 Nederlandse klanten. Met verfijnde collecties en door het gebruik van bijzondere materialen is het merk al snel een bekende speler geworden binnen de branche. Maar hoe bevalt een fris en nieuw merk dat zo snel gegroeid is bij de dealers die de sieraden verkopen? Kan dat allemaal wel goed gaan? Wie kinderziektes, groeipijnen of andere problemen verwacht van My Bendel, zit er echter faliekant naast. Trendline ging op onderzoek uit en de ondervraagden waren het over één ding unaniem eens. Ze zouden het merk aan iedereen aanraden, zolang het maar niet te dichtbij hun eigen winkel is.

Aan de Mert – Oirsbeek

“Wij verkopen de producten van My Bendel sinds een jaar ongeveer en dat bevalt prima! Het zijn hele leuke producten en worden door de klant goed ontvangen. Ik ben er erg blij mee, want het is een ideale aanvulling voor mijn winkel. De Godina collectie verkoopt hier het beste en de sieraden vallen binnen een betaalbaar segment dat bij ‘Aan de Mert’ past. Ook de nieuwe ringencollectie bevalt goed. Binnen mijn winkel heb ik niet veel sieraden. Ik ben ooit begonnen met leren armbanden en toen kwam ik My Bendel tegen op een beurs en wist ik dat het een perfecte aanvulling zou zijn. De lijnen vullen elkaar goed aan. Ze maken betaalbare kwaliteitssieraden.”

Cadeau Défi – Arnhem

“Anderhalf jaar geleden zijn wij begonnen met de verkoop van My Bendel producten. Aruna, de vertegenwoordigster, kwam binnen in mijn cadeauwinkel. Ze zocht bijzondere winkels om hun sieraden te verkopen. Ze had prachtige ringen die heel goed  bij de andere producten in mijn winkel pasten. Het vulde echt iets aan. Het is ook zo interessant dat het technisch keramiek is en iedereen denkt dat het breekbaar is, maar dat is het niet en er zit zelfs garantie op. Dat is voor de verkoop heel fijn en werkt ook geweldig. De sieraden worden verkocht in een luxe verpakking. Ik zie zo vaak mensen terug komen die tevreden zijn en een ander kleurtje willen voor het nieuwe seizoen. My Bendel onderscheidt zich echt door de materialen die ze gebruiken en de garantie die ze bieden!”

Depot 258 – Voorschoten

“Wij hebben My Bendel nu al bijna een jaar in onze winkel liggen. We begonnen eerst voorzichtig met alleen de ringen van keramiek, maar dat liep gelijk goed. Toen we in het nieuwe pand zaten (we zijn recent verhuisd) hebben we de collectie meteen uitgebreid. We willen in onze winkel graag exclusieve dingen verkopen die je niet overal tegenkomt. De bijzondere materialen als keramiek en stainless steel maken de sieraden al meteen speciaal. Ze hebben leuke variaties en zijn erg prettig in de omgang. Meedenkend, heel snel, netjes en coulant. Al met al een leuk merk met hele goede service.”

Meer informatie

www.mybendel.com

Gepubliceerd op: 18-10-2019

Reacties

Comments