TrendZ maakt je futureproof

Nieuw deze editie van TrendZ: het Kenniscentrum! Je kunt het Kenniscentrum rechts achterin op de beursvloer vinden, onder de laagbouw. Natuurlijk staat TrendZ ook deze editie weer volop in het teken van inspiratie en direct zaken doen, maar willen zich ook steeds meer gaan richten op het overdragen van kennis. ”Met de introductie van ons Kenniscentrum op de beursvloer maken we hierin een mooie eerste stap,” aldus Mascha de Buin, Head of Events van TrendZ.

Kenniscentrum

Niet alleen is TrendZ dé plek om orders te schrijven, het is ook een mooi moment om te netwerken met andere eigenaren, inkopers of bijvoorbeeld leveranciers. Om daarop voort te bouwen is dit jaar een speciaal Kenniscentrum op de beursvloer geïntroduceerd. Een gezellig ingericht plein met zitplekken, perfect om even bij te kletsen. Hier vinden meerdere keren per dag lezingen plaats van experts. Geniet van een heerlijk kopje koffie en laat je inspireren!

Volg de verschillende workshops

Trendline Magazine geeft drie keer per dag een Online Storytelling workshop. Leer alle ins en outs op het gebied van online marketing. Gaby van Gestel neemt op maandag 14 en dinsdag 15 januari het publiek mee op een visuele reis langs de nieuwste retailtrends en geeft ze achtergrondinformatie over de herkomst van deze ontwikkelingen. Welke kansen biedt dit voor retailers binnen de interieur- en designbranche? Als laatste kun je ook nog een workshop inpakken volgen. Leer hoe je professioneel, strak én snel cadeaus inpakt en decoreert.

Meer informatie

www.trendzvakbeurzen.nl

 

Gepubliceerd op: 07-01-2019

Reacties

Comments