TrendZ team breidt uit!

Op 13, 14 en 15 januari aanstaande is evenementenhal Gorinchem wederom de prachtige locatie voor vakbeurs TrendZ. In de sfeervolle beurshallen komen verschillende branches samen, voor inspiratie en om zaken te doen. In 19 jaar tijd is TrendZ uitgegroeid tot het grootste inkoopevent op gebieden als home & living, lifestyle, gifts en nog veel meer.

In een constant bewegende branche als deze is het erg van belang om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Al jaren zorgt TrendZ voor voldoende inspiratie en bereidt de beurs haar bezoekers voor op toekomstige ontwikkelingen. Dit jaar breidt TrendZ nog verder uit op het gebied van netwerken en kennis uitwisselen, met de introductie van het kenniscentrum. Een perfecte plek om de eigen inzichten te delen en op te nemen onder het genot van een bakje koffie.

Team TrendZ vernieuwd

Het TrendZ team is uitgebreid. Buiten de vertrouwde Linda Hollink, is Nikki Olde Hanter ook als Accountmanager aan het team toegevoegd. Mascha de Bruin, als Head of Events, en Fernande Brand, als Marketing Coördinator, maken het team compleet. Daarnaast werkt het team ook samen met Letty Kamps en Krijn ten Hove van DTE. Met zijn allen gaan zij proberen het platform naar een hoger niveau te tillen, met veel ambitie en energie. Team TrendZ heeft er zin in!

Meer informatie

www.trendzvakbeurzen.nl

Gepubliceerd op: 07-01-2019

Reacties

Comments