Trots op je buik en hip er uit zien? De babybel is de musthave voor mama’s to be!


Rowena Visser – van Nistelrooij van Proud MaMa lanceert twee mooie nieuwe babybel-kettingen in rosツgoud. De lange jasseron ketting met babybelletje is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Een absolute musthave voor aanstaande mama’s die met trots hun buik willen laten zien.

De babybel, ook wel Bola, is een lange ketting met een belletje die zwangere vrouwen op hun buik dragen zodat de baby het geluid van het belletje kan horen. Het geluid van het belletje kalmeert de baby en na de geboorte zal het kindje een vertrouwd gevoel krijgen bij het horen van het geluid. Een bijzonder sieraad dat er ook hip uit ziet.

Jasseron Pink
Tijdens De Kleine Fabriek op 17 en 18 januari is de nieuwe Jasseron Pink ketting voor het eerst gepresenteerd. Zowel de jasseron ketting als de bel zijn in rosツgoud. Een warme, vrouwelijke en trendy kleur.

De bel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: rond en als hartje. De ketting is nikkelvrij, is ongeveer 120 cm lang en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. De ketting is zowel leuk voor jezelf als om cadeau te geven aan iemand die een kindje verwacht.

De verkoopprijs van de Jasseron Pink ketting is ?24,95.

Meer informatie:

www.proudmama.nl

Gepubliceerd op: 29-01-2016

Reacties

Comments