TTP Concepts komt met MasterChef-collectie

Wie kent niet het populaire televisieprogramma MasterChef, waarin amateurkoks onder toeziend oog van de beste chef-koks, de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde titel MasterChef van het land. Het programma loopt inmiddels in 55 landen en is doorspekt met culinaire hoogstandjes. De spannende eindstrijd van de Nederlandse versie was in juni op de televisie te zien.  

Om de meest smakelijke gerechten op tafel te kunnen zetten, heb je creativiteit, doorzettingsvermogen en de beste instrumenten nodig. Om de chef-koks onder ons daarin te voorzien heeft MasterChef nu samen met Endemol, TTP Concepts en een internationale expert op het gebied van licenties een eigen collectie pannen en keukenhulpen ontwikkeld in samenspraak met ervaren chef-koks en branche experts. Uiteraard van de best mogelijke kwaliteit.

TTP Concepts zal de exclusieve MasterChef lijn binnenkort in de Benelux introduceren en voor de internet retail in heel Europa. Daarvoor was het bedrijf naar Londen afgereist om de fotoshoot bij te wonen met niemand minder dan de vaste fotograaf van Jamie Oliver: David Loftus en de finalisten van MasterChef Nederland 2016: Monique Moreau en Patrick Cuevas. De collectie zal vanaf het najaar verkrijgbaar zijn.

Bekijk hier de foto’s van de fotoshoot:

Meer informatie

www.ttpconcepts.nl

Gepubliceerd op: 12-07-2018

Reacties

Comments