Uitbreiding collectie Knit Factory

De gehele collectie van Knit Factory wordt uitgebreid en vernieuwd en dit zal gepresenteerd worden op de beurzen TrendZ Gorinchem, Intirio Gent en ShowUP. 

Toevoeging aan Interieur collectie

Twee nieuwkomers in de Interieur collectie, namelijk Zoë en Luc. Zoë bestaat uit een plaid en een tweetal kussens, 50×50 cm en 60×40 cm. Het breiwerk is gemêleerd in de frisse, zomerse kleuren Olive, Stone Green, Licht Grijs, Beige en de nieuwe kleur Heart Wood. Deze gemêleerde lijn is makkelijk te combineren en een unieke aanvulling op de bestaande collectie.

Ook Luc is nieuw in de collectie. Deze robuuste lijn bestaat uit kussens in de maat 50×50 cm. Luc is zeer geschikt voor binnen en ook buiten. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit meubelstof, imitatieleer gecombineerd met 100% katoen. Het is makkelijk te reinigen en zeer duurzaam. Luc is stoer door de kleuren, materialen en details van leer.

De kussencollectie Mara is vernieuwd en uitgebreid met de kleuren Stone Green en Taupe.

Liv, de zomerse alleskunner

Een nieuw item in de collectie is de  Liv Pareo/Stranddoek, een multifunctionele accessoire voor in het voorjaar en de zomer! Liv is te gebruiken van pareo tot picknickkleed, van laken tot sjaal, van afdroogdoek tot strandjurk en talloze andere toepassingen. Bij uitstek hét item voor thuis, onderweg én op vakantie. De zomerse alleskunner die zeer slijtvast en duurzaam is en wasbaar op 60 graden.

Liv is een rechthoekige omslagdoek van 180×140 cm, gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en verfraaid met het herkenbare leren logo van Knit Factory. Liv is beschikbaar in diverse kleuren en vanaf half februari beschikbaar.

Uitbreiding Fashion collectie met nieuwe kleuren en Coco Junior

Helemaal nieuw in de collectie van Knit Factory is de Coco omslagdoek voor kinderen. Een junior uitvoering van de zeer populaire Coco omslagdoek. Coco voelt comfortabel aan door het zachte breiwerk en valt ruim om de hals en over de schouders. De afmeting is ongeveer 140 x 60 cm in een driehoekige vorm en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Coco Junior is in de volgende kleuren beschikbaar: Oker, Roze, Grijs, Stone Green en Jeans. In de bestaande collecties Jazz en Coco is tevens de kleur Oker toegevoegd.

Meer informatie

Ook Knit Factory is aanwezig op TrendZ.

www.knitfactory.nl

Gepubliceerd op: 11-01-2018

Reacties

Comments