UNEVEN: parels van de wereld

De bekende Oyster Candles van T&C Lifestyle zijn een groot succes en daarom is het tijd voor iets nieuws! Behalve een compleet nieuw jasje krijgen de Oyster Candles gezelschap van meer producten: ontdek de nieuwe duurzame Uneven-lijn van T&C Lifestyle.

Niets is zo romantisch en sfeerverhogend als een mooie kaars. De Hand Dipped Candles doen daar nog een paar schepjes bovenop. Naast de beroemde oesterkaarsen voegt T&C Lifestyle deze stevige, duurzame dompelkaarsen toe aan de collectie. Ze zijn stuk voor stuk met de hand getrokken via een speciale dompeltechniek. Geen twee kaarsen zijn hetzelfde: wel prachtig UNEVEN. Deze kaarsen branden schoon, druipen en walmen niet en zijn ongeparfumeerd. Iedere kaars wordt verkocht in een bijpassende verpakking en met een onderzetter van natuurlijke kokos.

UNEVEN is een nieuwe collectie voor in huis, met geen twee dezelfde items. Producten die een beetje scheef mo- gen zijn of een rafelig randje hebben. Opvallende, unieke vondsten en creaties die het interieur een exclusieve uitstraling geven.

Bezoek T&C Lifestyle op showUP, standnummer B108.

Meer informatie:

www.UNEVEN.nu

Gepubliceerd op: 30-08-2019

Reacties

Comments