Uniqlo komt naar Nederland

De wereldwijde Japanse kledingketen Uniqlo heeft aangekondigd dit najaar haar deuren te open in het centrum van Amsterdam. De winkel, met een oppervlakte van meer dan 2000m2 groot, zal zich vestigen in de Kalverstraat. 

Dagelijkse LifeWear

LifeWear is het engagement van Uniqlo om perfecte kleding te maken die voldoet aan de behoeften van ieders dagelijkse levensstijl. Bij LifeWear staat kwaliteit, functionaliteit en betaalbaarheid centraal. De producten evolueren voortdurend en zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en stijlen voor mensen van alle leeftijden.

Amsterdam als perfecte match

“We zijn erg enthousiast om de eerste Uniqlo-winkel in Nederland te openen en ons merk te introduceren in Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn ontspannen en ongedwongen levensstijl. Ik geloof dat onze LifeWear, ontworpen rond kernartikelen zoals Denim, Ultra Light Down bovenkleding, breigoed van Extra Fijn Merino en meer, een perfecte match zal zijn voor de Amsterdammers, elk seizoen van het jaar”, zegt Taku Morikawa, Chief Executive Officer van Uniqlo Europe. “Met onze intrede in Nederland zetten we de volgende stap in onze plannen om onze aanwezigheid in de Benelux uit te breiden”, voegt hij eraan toe.

Meer informatie

www.uniqlo.com

Gepubliceerd op: 23-02-2018

Reacties

Comments