Het grootste bereik voor werkgevers in de (woon)accessoiresbranche, van conceptstores, leveranciers/producenten en verwante organisaties. Trendline biedt banen voor professionals in alle regio’s van Nederland.

Bent u op zoek naar versterking van uw team, vervanging van een vertrekkend collega of wenst u simpelweg uw organisatie uit te breiden met nieuw talent? Vele bedrijven gingen u voor door hun vacature(s) uit te zetten via Trendline.

Waarom?

Wij bieden u de mogelijkheid uw vacature kenbaar te maken aan ruim 2500 business-2-business nieuwsbriefabonnees, waaronder opticiens/ specialisten en leveranciers, maar ook recentelijk afgestudeerde studenten die op zoek zijn naar een leuke baan!

De Trendline website: www.trendline-magazine.nl trekt dagelijks honderden unieke bezoekers en tevens worden er via de social media ook geïnteresseerden naar de website van Trendline gedirigeerd.

Mogelijkheden

De vacatures plaatsen wij minimaal 8 weken online, waardoor u gegarandeerd de juiste exposure heeft om de ideale kandidaat te vinden. Voor deze diensten hanteren wij de volgende, minimale kosten:

  • Plaatsing 8 weken op de Trendline website en opname digitale Trendline nieuwsbrief (€ 250,-)

Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het publiceren van een vacature in ons magazine (1/2 pagina). Kosten hiervoor bedragen € 795,-. Online plaatsen in de nieuwsbrief en op facebook is hierin inbegrepen. Neem voor meer informatie contact op met Mangala Jacobs (mangala.jacobs@ltmedia.nl).

Hoe?

Er zit geen limiet aan de hoeveelheid tekst, maar een bondige, vlot geschreven tekst is raadzaam. Uiteraard kunnen we de tekst ook van een logo en/of beeld plaatsen van uw winkel of organisatie.

Ook bestaat er de mogelijkheid tot maatwerk, bijvoorbeeld het inventariseren van de functievereisten, het opmaken van een wervende tekst en ondersteuning van het wervingstraject. Met ruime ervaring in het werven van vakspecialisten bent u bij Trendline aan het juiste adres.

Contact

U kun contact opnemen met Frank Smits (frank.smits@ltmedia.nl) of telefonisch via +31 (0)26 – 361 69 60.

We zien uw vacature graag terug bij Trendline Magazine!