Véritable kruidentuin, nieuw op de Nederlandse markt!

Een primeur op de Trade Mart. Tijdens de Voorjaarsbeurs presenteert Véritable® , dé kruidentuin voor binnenshuis, zich voor het eerst op de Nederlandse markt.

De Véritable® kruidentuin is een klein vegetaal paradijsje, een culinair tuintje, smakelijk, gezond in een modern design. Door dit nieuwe innovatieve product kan iedereen het hele jaar door van zijn eigen verse smakelijke kruiden genieten.

Intelligent

De kruidentuin werkt volledig autonoom. Hij zorgt voor de optimale verlichting, de juiste hoeveelheid water en de perfect afgestemde benodigde voeding voor alle planten. Je hoeft alleen te oogsten en genieten.

Geoptimaliseerd

Ontstaan uit een Research & Development programma is de Veritable kruidentuin een concentratie van technologieën. Hij creëert de ideale omstandigheden voor iedere plant en verzekert van een royale oogst en optimale kwaliteit.

Win 

Onder alle bezoekers van de stand verloot Véritable een Veritable® Smart t.w.v. € 189,00.

Meer informatie

 Benieuwd naar de Véritable® kruidentuin? Kom langs tijdens de Voorjaarsbeurs, op het gastexploitantenplein, stand X3.24. Of bezoek de website via www.veritable-potager.com.

Gepubliceerd op: 28-02-2018

Reacties

Comments