Wat kunt u verwachten?

Christmasworld focust zich op de drukste en meest emotionele tijd van het jaar: de feestdagen. Een winkel versierd in kerststijl kan de verkoop bevorderen, dus is Christmasworld zeker het bezoeken waard. Wat kunt u van 25 tot en met 29 januari allemaal verwachten in Frankfurt? 

Tijdens de beurs krijgt u het grootste aanbod aan seizoensgebonden en feestelijke decoraties. De nieuwste trends, toekomstige trendshows, speciale tentoonstellingen, lezingen van experts en workshops maken uw winkel kerstproof!

“Kerstmis is echt ons leven. We zijn dan ook zeker bereid om helemaal naar Frankfurt te reizen voor de beurs. Christmasworld toont namelijk de nieuwste trends uit Europa, Azië en Amerika. Dit maakt de beurs zeer waardevol voor ons” – Jason & Joel Farberman, Swish Collection Australië

“Op Christmasworld verzamelen wij nieuwe ideeën voor onze etalage en gaan met heel veel inspiratie weer naar huis.” – Kirsten Lehmann en Lida Diamantopoulou, C&A

Meer dan 1.040 exposanten uit 43 landen bieden een breed scala aan feestelijke en seizoensgebonden artikelen, voor thuisgebruik of in winkelcentra, steden, hotels etc. Christmasworld heeft producten voor kerst- en seizoensgebonden decoratie, visual merchandising en licht, bloemisten- en tuindecoraties, kaarsen en geuren, cadeauverpakkingen, lekkernijen en verse bloemen en sierplanten.

Christmas Delight

Kerst en eten gaan hand in hand. Christmasworld heeft daarom een speciaal gebied voor eten en drinken. Wie kan chocolade, gebak, snoep, thee, likeuren en glühwein weerstaan? Christmas Delights, gelegen in het hart van Christmasworld, presenteert de producten in een gezellige sfeer op een kerstmarkt die bezoekers aanmoedigt om heerlijke producten te ontdekken en uit te proberen. Verleid uw klanten met nieuwe ideeën! Deze fast-movers en impulsaankopen bieden uitstekende verkoopmogelijkheden voor retailers en een winstgevende toevoeging aan het productassortiment.

Floradecora

Verse bloemen, planten en kant-en-klare bloemstukken worden steeds belangrijker in de detailhandel als aanvulling op de seizoensdecoratie. Floradecora pikt deze trend op. Verse convenience producten zijn een trend. mensen willen makkelijk te verzorgen producten, waar ze langdurig plezier van hebben. Bij Floradecora vindt u verse bloemen en sierplanten in alle soorten en maten, zoals snijbloemen, rozen, tulpen, gerbera’s, potplanten, sierplanten, tuinplanten, bloembollen, bloemstukken, kant-en-klare bloemen en planten onderhoudsproducten en verschillende bloemistbenodigdheden.

Meer informatie

christmasworld.messefrankfurt.com

 

Gepubliceerd op: 11-12-2018

Reacties

Comments