In vuur en vlam met TTP Concepts

Voor de allereerste keer opende Spotlight op 11 en 12 maart zijn deuren. Een nieuwe beurs, voor vakbezoekers die inspiratie willen opdoen en op zoek zijn naar nieuwe producten die gepresenteerd worden in een unieke locatie. TTP Concepts was zowel binnen als buiten vertegenwoordigd en was makkelijk te herkennen aan hun unieke houten stand.

De stand van TTP Concepts was goed gevuld met bezoekers en een groot assortiment aan kook- en keukenaccessoires. De combinatie tussen de unieke houten stand, de keukenaccessoires en de geïnteresseerde standhouders  zorgt dit voor een prettige en gezellige sfeer. Als professional maar ook als hobbykok je hart ophalen aan de nieuwste collectie.

Hoewel het er allemaal even gelikt uitziet, draait het om de kwaliteit. De kwaliteit spat er dan ook van af. TTP Concepts neemt grillen serieus en wil alleen de beste producten in hun assortiment. Het idee achter de collectie is goed en dit stralen ze uit. Het is dan ook niet gek dat ze samenwerken met de drie-Michelinsterrenchef Heston Blumental, bekend van Masterchef Australië.

Meer informatie

www.ttpconcepts.nl

Gepubliceerd op: 20-03-2018

Reacties

Comments