Welcome to Egypt! Pop-up tentoonstelling bij TICA

Van 3 t/m 6 juni 2019 organiseert TICA een pop-up tentoonstelling met unieke producten en ontwerpen uit Egypte. In dit B2B event presenteren ontwerpers/bedrijven uit Egypte hun producten binnen de productgroepen woondecoratie, klein meubilair, verlichting en woontextiel. Veelal handgemaakt, mond geblazen en handgeweven.

TICA biedt designers en bedrijven uit Egypte een podium aan om hun producten en ontwerpen te presenteren aan de bezoekers en pashouders. Zij hebben de mogelijkheid om rechtstreeks bij de ontwerper/fabrikant een order te plaatsen voor levering van deur tot deur.

Het is een samenwerking tussen TICA en Creative Mediterranean Project -United Nations Industrial Development Organization (UNIDO). Unido is een gespecialiseerde organisatie van de Verenigde Naties. Het primaire doel van de organisatie is het bevorderen, promoten en versnellen van de industriële ontwikkeling in ontwikkelingslanden.

Breng op 3, 4, 5, of 6 juni een bezoek aan TICA. Bezoekers ontmoeten de makers en/of ontwerpers van deze unieke producten en worden geïnspireerd door hun verhaal.

Welcome to Egypt @ TICA!

Meer informatie

www.tica.nl

Gepubliceerd op: 28-05-2019

Reacties

Comments