Wesco Outdoor Kitchens wint 2 German Design Awards 2020

De winnaars van de German Design Awards 2020 zijn bekend! De hoogwaardige buitenkeuken van Wesco Outdoor Kitchens ontving twee awards. Voor ‘Excellent Product DesignGardening’ in de categorie ‘Outdoor Living’ en voor ‘Excellent product Design’ in de categorie ‘Kitchen’.

Al zeven jaar is de German Design Award een van ‘s werelds meest erkende designcompetities. Het is een initiatief van German Design Council en bekroont de beste designprestaties op internationaal niveau om aandacht te vragen voor design en merk. Inzendingen worden beoordeeld door een deskundige internationale jury die bestaat uit designexperts uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de wetenschap en de design-industrie.

Jury statement

Wesco Outdoor Kitchens onderscheidt zich van de massa door onder andere het modulaire ontwerp. Dit maakt niet alleen een individuele aanpassing aan de beschikbare ruimte mogelijk, maar ook een configuratie van de keukenapparatuur die perfect aansluit aan de wens van de klant. De jury legt uit: “Het resultaat is een buitenkeuken die qua vormgeving en functionaliteit tot in het kleinste detail overtuigt, perfect is afgestemd op de wensen en behoeften van de klant en die met zijn heldere ontwerp ook zeer modern, elegant en aantrekkelijk is.”

Wesco Outdoor Kitchens

De met de hand gemaakte buitenkeukens van Wesco zijn gebaseerd op een innovatief modulair systeem. Alle buitenkeukens en kookeilanden worden individueel vervaardigd volgens de wensen van de klant. Grill, inductiekookplaat, koelkast, kookeiland of meerdere werkbladen? Het is allemaal mogelijk. Ook is er een ruime keuze in afwerkingsmaterialen zodat de Outdoor Kitchen zeker past bij het tuindesign. Door het modulaire systeem van de Outdoor Kitchen is deze uitzonderlijk stabiel en uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Zo is het frame van geanodiseerd aluminium met een geborstelde rvs-look.

Kijk voor meer informatie op

www.wesco-int.com.

Gepubliceerd op: 07-06-2020

Reacties

Comments