HAAN Pocket; schone handen anno 2019

Met een groeiende watercrisis én wereldbevolking, moeten we stappen zetten richting een efficiëntere toekomst. HAAN wil graag haar steentje bijdragen en komt nu met een innovatief en baanbrekend alternatief om drinkwater te besparen; de HAAN Pocket. Schone handen anno 2019.

Want dat het tijd is voor een revolutie op het gebied van handen wassen, blijkt al snel als je de cijfers bekijkt. Het probleem ligt niet zozeer bij een tekort aan water, maar een slecht management van de beschikbare middelen. We wassen onze handen zo’n vier keer per dag en verspillen daarbij zo’n twee liter per keer. Dit komt neer op bijna drieduizend liter water per jaar! En dat terwijl één op de tien mensen op aarde momenteel leeft zonder toegang tot schoon water. Hierdoor sterven ongeveer duizend kinderen per dag aan ziektes die zij via vies water hebben opgelopen.

Om een steentje bij te dragen, komt HAAN nu met de HAAN Pocket. Een slimme manier om ook onderweg je handen schoon te houden. Zo leven we ook in een duurzame toekomst gewoon verder zonder al teveel zorgen over wat we dagelijks allemaal aanraken. Spuit de verfrissende spray van HAAN op je handen en wrijf ze snel schoon. De unieke formule zorgt namelijk voor een vlugge opdroging van de vloeistof. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een elegant spraysysteem in plaats van een knijpfles, gebruik je per keer ook minder en gaat de HAAN Pocket verrassend lang mee! Met één verpakking bespaar je al gauw 266 liter water en twintig procent van de opbrengst gaat ook nog eens naar organisaties die schoon drinkwater in Afrika verzorgen.

Wie bang is voor een ziekenhuisgeur of droge handen, wees gerust. In tegenstelling tot de meeste desinfectievloeistoffen, is HAAN beschikbaar in verschillende prettige geurtjes en kleurtjes en zelfs hydraterend voor de huid. Dit laatste wordt mede mogelijk gemaakt door de hogere hoeveelheid Aloë Vera die het product bevat. Zo blijft er geen droog of kleverig gevoel achter, maar een schone én fijn aanvoelende huid. Dit alles is goed te zien in de handige Grab & Go display die je bij de HAAN Pockets kan bestellen. Zo kunnen al uw klanten in een handomdraai zien waarom de aanschaf van dit product niet alleen superhandig en leuk is, maar ook van levensbelang voor mensen in armere landen.

Ideaal voor de lensdrager!

De prettige werking van de HAAN Pocket maakt het een erg veelzijdig product. Zo is het ook ideaal voor de optiekmarkt, aangezien de desinfecterende werking een ideale totaaloplossing is voor de lensdrager. Deze worden geacht een goede handhygiëne er op na te houden tijdens het behandelen van hun lenzen. Met een 99,8% desinfecterende werking is het een topproduct om je als bedrijf  te onderscheiden van de concurrentie. Denk aan een leuke HAAN Pocket als give away. De leuke flesjes kunnen ook nog eens gepersonaliseerd worden door een eigen logo of naam van uw winkel toe te voegen.

Meer informatie

info@stephbysteph.nl

Gepubliceerd op: 28-10-2019

Reacties

Comments