Wishbone presenteert nieuwe kinderbike op Trade Mart

4, 5 en 6 maart vond de voorjaarsbeurs van Trade Mart in de jaarbeurs te Utrecht weer plaats. De verschillende stands waar alle trends en nieuwe collecties werden gepresenteerd zager er weer piekfijn uit. Met diverse branches op verschillende verdiepingen was er voor ieder wat wils op het gebied van trends. Zo was Wishbone op de kinderafdeling aanwezig met een nieuwe bike. Dit bedrijf komt uit Nieuw-Zeeland en maakt speelgoed van hoge kwaliteit.

Wishbone bike

Een belangrijk aspect van Wishbone is dat speelgoed transformeert en meegroeit met het kind. Dit nieuwe fietsje zonder pedalen is zo ontwikkeld dat kinderen vanaf 1 jaar het al kunnen gebruiken, maar dat het ook aantrekkelijk blijft voor oudere kinderen van 5 jaar. Dit komt door de mogelijkheid tot verandering van de fiets. De kleine kinderen kunnen beginnen met drie wielen, waarna het omgevouwen kan worden tot een tweewieler als het kind gegroeid is. Ook kan het worden aangepast aan de lengte van het kind.

Mini Flip

De Mini Flip is een loopfiets en hobbelpaard in één. Kinderen kunnen eerst leren lopen aan de hand van de loopfiets. Ook kan de loopfiets gemakkelijk worden omgevouwen tot een hobbelpaard. De Mini Flip kan samengesteld worden in meer dan 500 combinaties.

Zie hieronder de foto’s van de stand van Wishbone op Trade Mart 

Meer informatie 

wishbonedesign.com

 

Gepubliceerd op: 08-03-2018

Reacties

Comments