Wollen sokken van SOXS nu ook in kindermaat

Lekker lang buitenspelen zonder koude voeten te krijgen, welk kind wordt daar niet blij van? Met de nieuwe wollen kindersokken van SOXS kan het. Ideaal om aan te trekken in je snowboots, ski’s of regenlaarzen, maar ook perfect om te gebruiken als sloffen in huis. Deze populaire sokken waren al verkrijgbaar voor volwassenen en baby’s, maar zijn er nu ook voor jongens en meiden met schoenmaat 30-36.

SOXS zijn niet alleen ideaal tijdens het buiten spelen, maar ook lekker comfortabel als hippe pantoffels om mee te chillen. De kinder SOXS zijn verkrijgbaar in maat 30-36 voor € 19,95 per paar. De variant voor meisjes is voorzien van een roze SOXS-label en de sokken voor jongens bevatten een zwart label.

Warm, comfortabel en hip

Naast het voordeel dat SOXS voeten goed warm houden, bezorgen ze je ook geen zweetvoeten. De sokken zijn ademend en vochtregulerend en zijn daarmee perfect voor mensen die last hebben van voeten die snel transpireren. De combinatie van de schapenwol en moderne technologie heeft ervoor gezorgd dat de wollen sokken niet kriebelen. Bovendien zijn ze elastisch, waardoor ze – zelfs na vele wasbeurten – hun goede pasvorm behouden en niet steeds afzakken. Uiteraard zien SOXS er ontzettend hip uit!

Ook aan volwassenen is gedacht

Naast de kindersokken heeft SOXS het duo pack voor volwassenen nieuw opgenomen in het assortiment. In het duo pack (€ 46,95) zit een paar warme wollen sokken voor heren (maat 40-48), voorzien van het zwarte SOXS-label en een paar voor dames (maat 37-41), voorzien van een roze label.

SOXS zijn (h)eerlijk!

SOXS zijn 100% natuurlijk, herbruikbaar en duurzaam. Ze zijn gemaakt van Nieuw-Zeelandse ecowol die op een diervriendelijke manier verkregen wordt. De schapen worden met liefde behandeld en ook de productie van de sokken verloopt eerlijk. Met goede lonen en normale werktijden voor de arbeiders en waarbij kinderarbeid absoluut uitgesloten wordt. Zelfs de verpakking is verantwoord. Deze bestaat uit FCS-gecertificeerd papier en ander herbruikbaar materiaal.

Meer informatie: www.soxs.co.

Gepubliceerd op: 27-03-2017

Reacties

Comments