Zet in je agenda! Inloopdag voor nieuw home, gifts & lifestyle event: Spotlight

Spotlight is het nieuwe vakevent voor de branches koken, gedekte tafel, woonaccessoires, gifts, design, speelgoed en lifestyle. Op 11 en 12 maart 2018 wordt in de Werkspoorkathedraal in Utrecht de eerste editie georganiseerd, waarbij beleving, inspiratie en inkopen centraal staan. Namens de organisatie van Spotlight ben je van harte uitgenodigd voor de inloopdag op woensdag 31 mei aanstaande. Je hoort dan meer over de plannen en het concept.
 


Bezoekers

Spotlight wordt georganiseerd voor vakbezoekers die meer willen zien dan alleen producten. Voor de retailers is de beleving een belangrijk onderdeel van het event. Ze kunnen er proeven, workshops volgen, ideeën opdoen, naast natuurlijk (nieuwe) producten zien voor hun eigen winkel. Doelgroepen van het event zijn de kookwinkels, huishoudspeciaalzaken, woonwinkels, giftshops, koffie- en theewinkels, lifestyle zaken, concept stores, speelgoedwinkels, kinderwinkels, webshops én museumwinkels.

Deelnemers

De beurs wordt georganiseerd voor alle partijen die producten aanbieden in de volgende segmenten: koken, de gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, gifts, stationery, design artikelen, lifestyle producten, speelgoed, koffie en thee, food en kinder- producten. Voor deze partijen worden unieke mogelijkheden gecreëerd waar creativiteit, het ondernemen, beleving en inspiratie samenkomen.

Focus op speelgoed

Spotlight speelt in op het juiste inkoopmoment voor het gehele speelgoedsegment. Alle aanbieders bij elkaar onder één dak en door de toevoeging van andere doelgroepen en segmenten creëren we een optimale kruisbestuiving in een inspirerende omgeving.

 

Trendline-Spotlight-2017-05-1

Werkspoorkathedraal

De Werkspoorkathedraal is een unieke locatie, goed bereikbaar, het biedt voordelen als gratis parkeren, maar is bovenal een frisse omgeving waar je een inspirerend en vernieuwend event als Spotlight kunt organiseren.

Inloopdag voor deelnemers

Woendag 31 mei 2017, van 10.00 – 17.00 uur. 

Locatie: De Werkspoorkathedraal. 
Tractieweg 41, 3534 AP te Utrecht.

Meld je nu aan!

Via de website van Spotlight kun jij je aanmelden om 31 mei aanstaande de inloopdag te bezoeken.

Heb je voor die tijd al vragen? Of lukt het niet om 31 mei langs te komen? Neem dan gerust contact op
 
met Jurgen Pietersen via +31 6 13 66 58 51 / jurgen@spotlight-event.nl 
of Bas de Bruin via +31 6 11 72 64 59 / bas@spotlight-event.nl.

Trendline-Spotlight-2017-05-04

Gepubliceerd op: 16-05-2017

Reacties

Comments