Te zien op Spotlight: Bowls and Dishes – Espuma

Bowls and Dishes introduceert op Spotlight event een nieuwe aardewerk lijn: Espuma. Op 10 en 11 maart 2019 zijn zij te vinden op de beurs in Nieuwegein.

Het Espuma servies is een echte eyecatcher op tafel. Het patroon van het aardewerk doet wat aan marmer denken, maar is in werkelijkheid een aaneenschakeling van luchtbellen. Hier is de naam Espuma ook aan ontleend, wat Spaans is voor schuim. De bubbels refereren aan een luchtig, optimistisch en leven­dig gevoel, waarbij er alle ruimte is voor het opborrelen van nieuwe ideeën en creaties. Combineer de items met neutrale houten planken of effen servies om het een rustiger karakter te geven.

Espuma’s worden vaak door chefkoks gebruikt om smaak, kleur en beleving toe te voegen aan een gerecht. Met dit servies kun je dit effect versterken. Het aardewerk wordt met de hand gemaakt in Andalusië van witte rivierklei, wat een fijne structuur geeft. Vervolgens wordt het op een speciale manier geglazuurd, waardoor elk item uniek is. De nieuwe lijn is verkrijgbaar in twee kleuren: mint en grijs. Espuma is vaatwasser- en magnetronbestendig, maar kan niet in de oven.

Meer informatie

Neem contact op via verkoop@bowls-dishes.com of bezoek Spotlight beurs, stand F040.

www.bowls-dishes.com

 

Gepubliceerd op: 05-03-2019

Reacties

Comments