Te zien op Trade Mart: vers sap is nooit meer hetzelfde met The Juicer

Aankomende editie van Retailbeurs Utrecht kunt u weer volop inspiratie opdoen en u laten verbazen door nieuwe innovaties op allerlei gebieden. Trendline brengt graag een aantal merken bij u onder de aandacht.

The Juicer, twee soorten sinaasappelsap met één druk op de knop.

Top designers van het welbekende Dutch Design bureau VanBerlo en de beste engineers van Bravilor, bekend van de professionele koffiemachines zijn samen met IT&M de uitdaging aangegaan. Na vijf jaar van intensief ontwikkelen, testen en de keuze voor uitsluitend de beste materialen, zijn zij in deze missie geslaagd: een citrus icoon in wording is geboren! Een Dutch design-apparaat van topkwaliteit waarmee een nieuwe standaard wordt gezet in juice-land. Kies je voor een zachte, romige sap vol vezels of liever voor een helder, frisse sap? Door de speciaal ontworpen roestvrijstalen perskegel aangedreven door de ijzersterke, borstelloze motor geef je met één druk op de knop jouw voorkeur aan. The Juicer is supersnel (1400 rpm.), erg makkelijk in gebruik, eenvoudig te reinigen en biedt voor de particuliere markt vijf jaar garantie.

Test hem tijdens de Retailbeurs op het voorplein of bij de IT&M stand E581.

Meer informatie

Naast deze mooie innovatieve producten, zijn er nog veel meer producten te aanschouwen en bewonderen tijdens de Retailbeurs, van 10 tot en met 12 maart in Utrecht.

https://trademart.nl/

 

Gepubliceerd op: 05-03-2019

Reacties

Comments